ADA-CASH Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Karrier

Karriert sokféleképpen lehet csinálni, és Mi büszkék vagyunk arra, hogy nálunk az erőfeszítések tényleg elismerésre kerülnek. Nemcsak az egyre emelkedő anyagiakban, hanem az elérhető pozícióban is.


Nálunk karriert tud építeni az,

  • aki kész arra, hogy a saját jól felfogott anyagi-szakmai karrierje érdekében tanuljon, dolgozzon szorgalmasan, segítse az embereket pénzügyeik hatékonyabb kezelésében és kísérje őket éveken át.
  • aki kész arra, hogy találjon újabb és újabb partnereket, hogy csatlakozzanak hozzá, hogy ők is folytassák azt a küldetést, amit mi a PénzIndeXnél célunkká tűztünk ki, hogy:

Magyarországon minél több emberhez eljuttassuk a lehetőséget, hogy felelősségteljes és etikus pénzügyi tanácsadásban részesülhessenek.

Olyan partnereket keresünk, akik megbízhatóak, felelősségteljesen képesek hozzáállni mások pénzügyeihez, és készek arra hogy megtanulják, hogyan lehet eredményesen és etikusan segíteni.

Ehhez kínálunk és biztosítunk egy nagyszerű értékesítési és mentorálási rendszert, aminek egyik kiemelkedően fontos eleme a terjeszkedést és növekedést segítő Partnerprogram.

Ebben a Partnerprogramban megtapasztalhatod azt is, amikor egy Vezető tényleg odafigyel rád, megbízik benned, és legjobb tudásával azt keresi, hogyan tud támogatni téged, mert ez az ő elemi érdeke.

KAPCSOLAT